• Utbildningen
 • Karriären
 • Varför lärare?
 • Bloggen
 • Kampanjer
 • Över hundra lärare nominerade till Guldäpplet

  17-06-22 07.39

  2016 års Guldäpplevinnare blev Jonas Hall, matematiklärare på Rodengymnasiet i Norrtälje. Läs vår intervju med Jonas här.

   

  I årets nomineringsprocess till lärarpriset Guldäpplet har över hundra lärare från hela landet lyfts fram. Detta bidrar, enligt Stiftelsen DIU som står bakom priset, till att synliggöra utvecklingen av lärandet med digitalt stöd. Nomineringsprocessen blir ett led i att formulera lärarprofessionens beprövade erfarenhet, skriver stiftelsen i ett pressmeddelande.

   

  Guldäpplet är ett lärarpris som syftar till att lyfta fram goda lärarinsatser i digital skolutveckling. Nomineringar görs från skolor och kommuner över hela landet, innan en jury väljer ut ett antal finalister och en slutgiltig vinnare. Juryn består av de två senaste årens pristagare tillsammans med representanter för Guldäpplets partners och professor Åke Grönlund.

   

  Finalisterna presenteras första gången på Bokmässan i Göteborg den 28 september och priserna delas sedan ut på Skolforum i Stockholm den 31 oktober.

  Kommentera inlägget (0)

  Inga kommentarer till "Över hundra lärare nominerade till Guldäpplet"