• Utbildningen
 • Karriären
 • Varför lärare?
 • Bloggen
 • Kampanjer
 • Glöm inte att ansöka till höstens utbildningar!

  17-04-12 13.02

  Tisdagen den 18 stänger ansökan till höstens universitets- och högskoleutbildningar. De senaste åren har allt fler personer sökt sig till de olika lärar- och förskollärarutbildningarna, och det är naturligtvis en tendens vi hoppas håller i sig även denna gång. Behovet av fler lärare i den svenska skolan är oerhört stort.

   

  Den nuvarande lärarutbildningen startade 2011 och sedan dess har såväl antalet sökande som antagna studenter ökat kraftigt. 2011 sökte totalt 34 323 studenter en lärarutbildning, medan motsvarande siffra för 2016 var 56 635. Detta innebär en ökning på 65 procent.

   

  Blir du en av dem som ser till att den glädjande utvecklingen håller i sig? Sök en lärarutbildning innan 24.00 tisdagen den 18 april! Anmälan görs via Antagning.se.

  Kommentera inlägget (0)

  Inga kommentarer till "Glöm inte att ansöka till höstens utbildningar!"